Je bevindt je hier:

Vragen over virtual classroom

Vragen over het volgen van een virtual classroom training.

virtual classroom

GITP biedt een 100% online variant voor trainingen: Virtual classroom. Wat kunt u verwachten?

INSCHRIJFVOORWAARDEN

Bekijk hier onze inschrijfvoorwaarden.

all-in prijs

Het lesmateriaal (boeken e.d.) is ook bij de prijs inbegrepen. De prijs die u op de website ziet is dus een All-in prijs. Meer informatie vindt u in onze Inschrijfvoorwaarden en bij Veelgestelde vragen.

Wat maakt de Virtual Classroom Trainingen de moeite waard?

Virtual Classroom van GITP bieden meer dan het online ‘uitzenden’ van een klassikale training, zoals u bij andere aanbieders wellicht heeft gezien. Het is een afwisselend online interactief ontwikkeltraject.

  1. We starten altijd met een inzichtgevende test, veelal een 360 graden feedback vragenlijst, dat inzicht geeft in sterke kanten en ontwikkelpunten van deelnemers
  2. De resultaten worden persoonlijk virtueel toegelicht door de trainer; hij/zij en geeft persoonlijke tips en adviezen in relatie tot persoonlijke leerdoelen, om zo het optimale uit de training te halen.
  3. De groepsmodules in de klassikale virtual classrooms met de trainer en de andere deelnemers worden afgewisseld met opdrachten in kleine groepjes in aparte ruimte, om samen te oefenen. Er is volop variatie: in de interactieve classroom wordt kennis gedeeld, geïnspireerd en is er tijd voor interactieve reflectie.
  4. De virtual classrooms worden afgewisseld met zelfstudie, voorbereidende en verdiepende opdrachten. Zo worden verschillende methodes van leren naadloos gecombineerd voor een optimaal resultaat. 
  5. Tijdens het ontwikkeltraject is tijdens en buiten de virtuele ontmoeting volop gelegenheid om vragen te stellen en tips te krijgen van de trainer, onder andere via Whatsapp. Zodat deelnemers bij het toepassen van het geleerde in de praktijk persoonlijk, interactief ondersteund worden.

Waarom is de prijs van Virtual Classroom gelijk aan die van de reguliere klassikale training? 

Wij baseren de prijs van onze Virtual Classroom trainingen op de volgende redenen:

  1. Het bereikte resultaat is optimaal. Bovendien koppelt u uw persoonlijke leerdoelen in deze training ook aan de bijdrage voor uw team en de organisatie. De training is gepersonaliseerd! 
  2. We hebben het programma van de training aangepast op de maximale spanningsboog van deelnemers voor een training in een Virtual Classroom. Meer uren levert niet perse meer resultaat.
  3. Persoonlijke begeleiding door onze professionals wel: in plaats van meer uren in groepsverband krijgt de deelnemer meer 1-op-1 contact met de trainer. Dit in de vorm van een persoonlijke terugkoppeling van de testresultaten en performance support. Bij meerdaagse trainingen, waarin er meer geoefend wordt met het toepassen van nieuwe vaardigheden, maken Personal Development Classrooms onderdeel uit van het programma.

Is het nodig een applicatie te downloaden om deel te nemen aan een Virtual Classroom?

U hoeft niks te downloaden! Zowel onze online leeromgeving, als ook de Virtual Classroom is makkelijk te benaderen zonder ingewikkelde software-installatie. Wij gebruiken applicaties toegespitst op online leren via ons platform aNewSpring. Tijdens en na de training, zal uw trainer contact houden via Whatsapp en/of e-mail.

Mis ik nu interactie met medecursisten?

U heeft er juist voor gekozen om interactie te hebben met medecursisten en in groepjes of tweetallen te werken. 

Dit hoeft u gelukkig niet te missen. Interactie is een belangrijk onderdeel van onze virtual classroom. We maken gebruik van een online omgeving waarin je zowel ‘klassikale’ bijeenkomsten hebt, als in tweetallen of groepjes uiteen gaat in aparte online ruimtes om te oefenen. In de interactieve Classroom wordt kennis gedeeld, geïnspireerd en is er tijd voor interactieve reflectie.

Mis ik nu persoonlijk contact met de trainer?

Ook dit hoeft u niet te missen. Hoewel interactie met de trainer niet zal plaatsvinden in een fysieke ruimte, wordt hier nog steeds virtueel en online aandacht aan besteedt. U ziet elkaar, praat en oefent met elkaar en wisselt tevens ervaringen uit. 

Na afloop van de Virtual Classroom bijeenkomsten kunt u, optioneel, met een van de deelnemers als sparringpartner contact houden.

Ik heb mijn kinderen thuis, zal dit niet storen?

Het voordeel van deze vorm is dat het Virtuele Classroom onderdeel een dagdeel betreft in plaats van een hele dag. De voorbereidingen, verdieping en persoonlijke contact met de trainer vindt daarbuiten plaats. Bij meerdaagse trainingen kunt u een tijdstip kiezen voor het onderdeel ‘personal development’. Zo is dit deze training ook nu goed te combineren met thuis of andere werkzaamheden.

Moet ik nu acht uur lang achter een beeldscherm zitten?

Onze trainingen zijn niet een-op-een van klassikaal naar online omgezet. Wij hebben onze online virtual classroom trainingen specifiek ingericht op online leervormen. Want online, interactief leren doen we anders dan klassikaal. Virtual Classroom bestaat uit een combinatie tussen:

1. Interactieve, inspirerende sessies in de Virtual Classroom met de trainer en andere deelnemers. In de Classroom is volop variatie, denk aan live rollenspelen, quizjes, werkvormen met post-it’s en het oefenen in kleine groepjes.

2. Zelf aan de slag met theorie en (praktijk) oefeningen in de online leeromgeving van GITP.

3. Nadat u zelf aan de slag bent geweest, komt u, net als bij klassikale trainingen, weer virtueel bij elkaar voor terugkoppeling, feedback en reflectie. En kijkt u vooruit naar de volgende stappen.

4. Bij meerdaagse trainingen staat aanvullend ‘Personal Development Classroom’ op het programma. Onder begeleiding van de trainer oefent u met 2-3 medecursisten een casus – uw eigen, persoonlijke praktijksituatie.

is de online training korter dan de klassikale training?

De training biedt meer lesuren dan de 8 uur klassikaal. Aanvullend op het Virtual Classroom dagdeel, vindt u in de online leeromgeving een vervolgmodule van een uur, is er ruimte voor persoonlijk contact met de trainer – zowel om de feedback vragenlijst toe te lichten en zo samen jouw leerdoelen verder aan te scherpen – als ook na afloop als je vragen hebt bij het toepassen in de praktijk.

Afwezigheid en ziekte

Wanneer hoor ik of een training echt doorgaat?

Dit hoort u minstens 2 weken van te voren via 088 - 44 87 400 of via trainingen@gitp.nl.

Kan ik een gemiste bijeenkomst later inhalen?

Bekijk hiervoor onze inschrijfvoorwaarden (onder annulering/wijziging). Komt u er niet uit, neem contact op via 088 - 44 87 400 of via trainingen@gitp.nl. Buiten kantoortijden kunt u ons bereiken via 06 22 85 18 26. 

Wat als ik ziek ben?

Laat dit ons weten door contact met ons op te nemen. Dit zijn onze contactgegevens. Meer over onze reglementen vindt u in de inschrijfvoorwaarden.

CORONAvirus (COVID-19)

Bekijk onze COVID-19 maatregelen. 

Meer over onze COVID-19 maatregelen

Facturen en kortingen

Wanneer wordt mijn factuur verstuurd?

De factuur wordt verstuurd op de eerste dag van de training.

Wordt mijn korting automatisch verrekend (raamcontractklanten)

Ja, deze wordt automatisch verrekend.

Klachten

Klachten nemen wij zeer serieus. Via onderstaande button kunt u uw klacht aan ons kenbaar maken. U ontvangt per e-mail een bevestiging daarvan en wij nemen vervolgens binnen twee werkdagen nader contact met u op.

klacht indienen