Je bevindt je hier:

Vragen over Coronavirus (COVID-19) - trainingen

Vragen over het Coronavirus (Corona ofwel COVID-19)
[Update 26-01-22]

CORONA CHECK

Gelukkig mogen we weer gaan trainen op locatie! De trainingen die vanaf nu starten, worden op locatie gestart. Stond de training live gepland, maar is hij door de maatregelen online begonnen? Dan gaan we live verder. De Virtual Classroom trainingen zullen online blijven.   

Voor de incompany en maatwerktrainingen blijven wij in overleg met de klant. 

We vragen u rekening te houden met de geldende maatregelen van de overheid en trainingslocatie, waaronder een mondkapje en 1,5 meter afstand. Onze trainingslocaties vallen onder horeca en zijn verplicht controle uit te voeren op een geldig Corona toegangsbewijs. Houd er rekening mee dat naast de QR-code er ook om een identiteitsbewijs wordt gevraagd. 

Heb je klachten? De gezondheid van onze deelnemers, trainers en locatiemedewerkers staat centraal. Daarom is het noodzakelijk dat je thuis blijft als je klachten hebt of gevraagd bent in quarantaine te gaan.

Wilt u meer weten over het gebruik van de Coronacheck App in de horeca, verwijzen wij u graag door naar de site van de Rijksoverheid.

RIJKSOVERHEID

Ziekte ivm CORONAvirus (COVID-19)

In verband met het Coronavirus letten wij bij GITP vanzelfsprekend extra op de veiligheid van deelnemers, trainers en werknemers. Heeft u vragen? Wij proberen deze zo goed mogelijk te beantwoorden. Bel ons dan op 088-4487400 of mail naar trainingen@gitp.nl.

ONZE TRAININGEN GAAN DOOR

Als de maatregelen in verband met Corona gewijzigd worden, kijken wij wat de mogelijkheden zijn. Wij geven om uw persoonlijke ontwikkeling, daarom gaan onze trainingen altijd door!

Op het moment dat het vanwege de maatregelen niet mogelijk is om op locatie te trainen, schakelen wij moeiteloos door naar de online training. Hierin hebben wij het afgelopen jaar veel ervaring opgedaan en wij kunnen dan ook vol overtuiging zeggen dat de kwaliteit van onze online training gelijk is aan een training op locatie. 

Trainingen kunnen online opgestart worden om later weer klassikaal te vervolgen en visa versa. Wij zijn hierin flexibel, samen met u.  

Open trainingen

Onze trainingen mogen nog steeds op locatie worden gegeven, we volgen daarbij de RIVM maatregelen zoals we hierboven aangeven.

Voor meer informatie hoe onze locaties omgaan met de maatregelen, verwijzen wij u graag door naar de website van BCN en Aristo

Mocht u willen annuleren dan gelden onze reguliere annuleringsvoorwaarden.