Je bevindt je hier:

Vragen over Coronavirus (COVID-19) - trainingen

Vragen over het Coronavirus (Corona ofwel COVID-19)

CORONA CHECK

Gelukkig trainen we inmiddels weer op locatie en vanaf 25 september mag dit ook weer zonder de beperkende maatregelen van mondkapjes en 1,5 meter afstand. Wel vragen we u rekening te houden met de geldende maatregelen van de overheid en trainingslocatie. Onze trainingslocaties vallen onder horeca en zijn verplicht controle uit te voeren op een geldig Corona toegangsbewijs. Houd er rekening mee dat naast de QR-code er ook om een identiteitsbewijs wordt gevraagd. 

Heb je klachten? De gezondheid van onze deelnemers, trainers en locatiemedewerkers staat centraal. Daarom is het noodzakelijk dat je thuis blijft als je klachten hebt of gevraagd bent in quarantaine te gaan.

Wilt u meer weten over het gebruik van de Coronacheck App in de horeca, verwijzen wij u graag door naar de site van de Rijksoverheid.

Rijksoverheid

Ziekte ivm CORONAvirus (COVID-19)

In verband met het Coronavirus letten wij bij GITP vanzelfsprekend extra op de veiligheid van deelnemers, trainers en werknemers. Heeft u vragen? Wij proberen deze zo goed mogelijk te beantwoorden.

Open trainingen

Vanaf 9 juni 2021 mogen open trainingen weer fysiek worden gegeven. De trainingen die al ingepland stonden of gestart zijn als Virtual Classroom worden ook zo afgerond. We houden hiervoor de RIVM maatregelen in de gaten.

Bekijk de trainingen

Mocht u willen annuleren dan gelden onze reguliere annuleringsvoorwaarden.