Deelnemers gaven deze training gemiddeld een
9,4
Je bevindt je hier:

Persoonlijke effectiviteit - standaard

Leren handelen vanuit maximale persoonlijke kracht.
1755,00
BTW vrij
Virtual classroom
€755,00 met STAP
Contacturen
11 contacturen
Duur
9 weken
Interval
3 dagen
Werkdruk
23 uur zelfstudie

Vaak heeft u op het werk het gevoel dat u niet uw maximale potentieel gebruikt. U heeft minder impact op uw werkomgeving dan u zou willen of nodig is, terwijl u weet dat u meer te bieden heeft dan u nu laat zien. Deze training biedt een intensief leertraject voor versterking van uw persoonlijke kracht. 

Na afloop van de training

002 muscle 0

Herkent u verkramping en weet u uw kracht te hervinden.

047 motivational speech 1 0

Handel en communiceert u vanuit authentieke kracht.

017 school material 0

Weet u om te gaan met herkenbare en dagelijkse dilemma’s.

033 progress 1 0

Heeft u inzicht in belemmerende patronen.

048 skill 0

Heeft u inzicht in uw kwaliteiten.

Persoonlijke effectiviteit - intensief

Wat kunt u verwachten

Deze persoonlijke effectiviteitstraining biedt een leertraject waarin uw persoonlijke leerdoelen centraal staan. Tijdens de trainingsdagen werkt u met oefeningen, handvatten en modellen die bij uw leerdoelen passen. U brengt het geleerde direct in de praktijk via kritische experimenten. 

Onderwerpen

021 pin 6

Doelgericht denken

021 pin 6

Persoonlijk ontwikkelingsmodel

021 pin 6

Probleem- of doelgerichte vragen

021 pin 6

Oplossend vermogen en creativiteit

021 pin 6

Hulpbronnen aanboren en bundelen

021 pin 6

Doelen en keuzes voor de toekomst 

021 pin 6

Dilemma’s opsporen 

021 pin 6

Doelniveaus integreren

Standaard

In de Training Persoonlijke effectiviteit - standaard gaan we in hoog tempo door de stof heen, waardoor er extra veel tijd is om te oefenen. De training heeft een doorlooptijd van 9 weken met een tijdsinvestering van:  

  • 11 contacturen
  • 23 uur zelfstudie 

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

Om de juiste focus voor het individuele leertraject te bepalen licht onze trainer de inzichten uit de rapportage persoonlijk toe aan de deelnemer, en geeft tips en adviezen in relatie tot persoonlijke leerdoelen, om zo het optimale uit de training te halen.

Bij meerdaagse trainingen maken ‘personal development classrooms’ deel uit van het programma. Hier staan individuele praktijkcases en bijbehorende uitdagingen centraal.

Gedurende het ontwikkeltraject is tijdens en buiten de virtuele ontmoeting volop gelegenheid om vragen te stellen en tips te krijgen van de trainer, onder andere via Whatsapp. Zodat deelnemers bij het toepassen van het geleerde in de praktijk persoonlijk, interactief ondersteund worden.

Intensief

De training Persoonlijke effectiviteit - intensief kenmerkt zich door de uitgebreide kennissessies en intensieve begeleiding door onze trainers. Ook is er extra veel tijd om te oefenen. De training heeft een doorlooptijd van 15 weken met een tijdsinvestering van: 

  • 30 contacturen
  • 35 uur zelfstudie 

all-in prijs

Het lesmateriaal (boeken e.d.) is ook bij de prijs inbegrepen. De prijs die u op de website ziet is dus een All-in prijs. Meer informatie vindt u in onze Inschrijfvoorwaarden en bij Veelgestelde vragen.

DIGITAL & HUMAN OPTIMAAL GECOMBINEERD

Voor een volwaardige training is een face-to-face ontmoeting niet altijd een voorwaarde. Persoonlijke, deskundige begeleiding door experts wel. Wij bieden nu Virtual Classroom, een volledig online, interactief ontwikkeltraject met persoonlijke begeleiding.

Lees meer over onze Virtual Classroom

ONLINE, INTERACTIEF LEREN

De Virtual Classroom Programma’s van GITP & PiCompany bestaan uit een combinatie van een krachtige online test met interactieve ‘classrooms’, een eigen leeromgeving en persoonlijke begeleiding door onze trainers. Hiermee zijn het afwisselende ontwikkeltrajecten gericht op het realiseren van leerdoelen en het borgen van het leerresultaat.

Twijfel je over deze training?

Vraag advies of bekijk andere trainingen binnen de thema's Persoonlijk gedrag, Virtual Classroom.

Locaties & data

Kies hier een locatie en datum waarop je de training wilt volgen.

We kunnen elke training als incompany training of in aangepaste vorm als maatwerk verzorgen. Daarnaast geven we je uiteraard graag een opleidingsadvies.