Deelnemers gaven deze training gemiddeld een
9,5
Je bevindt je hier:

Persoonlijk leiderschap - standaard

Ga op zoek naar wie u bent en wat u in de toekomst wilt bereiken.
1330,00
BTW vrij
Virtual classroom
€330,00 met STAP
Contacturen
11 contacturen
Duur
3 weken
Interval
2 dagen
Werkdruk
23 uur zelfstudie

U heeft continu het gevoel dat de dingen u overkomen, terwijl u liever vanuit uw eigen kracht keuzes maakt. Ook onder druk wilt u succesvoller, energieker en vitaler functioneren. In deze training gaat u op zoek naar uzelf en krijgt u de kans oude patronen los te laten. Zo vergroot u uw persoonlijke kracht en doet u nieuwe inspiratie op. Deze training is er ook als intensieve variant, waar u net dat stapje verder gaat. De intensieve variant is niet beschikbaar als virtual classroom.

 

Na afloop van de training

034 creativity

Kent u uw persoonlijke waarden, sterke punten en gedragspatronen.

047 apple

Beschikt u over meer zelfvertrouwen, innerlijke rust en vitaliteit. 

033 chess

Kunt u onafhankelijker en authentieker handelen.

011 super

Laat u uw talenten veel beter tot hun recht komen. 

030 passion

Weet u wat uw werk zinvol maakt.

Persoonlijk leiderschap

Wat kunt u verwachten

De training is een tweedaagse ervaringsgerichte ontdekkingsreis naar uzelf. Uw persoonlijke leerdoelen staan centraal. De persoonlijke feedback van de trainer en mededeelnemers intensiveren deze reis. U leert omgaan met uw eigen kracht en kwetsbaarheid en leert om belemmeringen en oude patronen los te laten, zodat u energieker en vitaler aan het werk gaat.

Onderwerpen

021 pin

Uw biografie

021 pin 0

Zelfanalyse

021 pin 1

De verschillende kanten in uzelf

021 pin 4

Vertalen naar eigen praktijk

021 pin 2

Uiten van eigen uniciteit

021 pin 3

Loslaten van ineffectief gedrag

Persoonlijk leiderschap

ALL-IN PRIJS  

Het lesmateriaal (boeken e.d.) is ook bij de prijs inbegrepen. De prijs die u op de website ziet is dus een All-in prijs. Meer informatie vindt u in onze Inschrijfvoorwaarden en bij Veelgestelde vragen.

Standaard

De training Persoonlijk leiderschap is er in twee varianten. In de training Persoonlijk leiderschap - standaard gaan we in hoog tempo door de stof heen, waardoor er extra veel tijd is om te oefenen. De training heeft een doorlooptijd van 3 weken met een tijdsinvestering van: 

  • 11 contacturen: 2 aaneengesloten dagen
  • 23 uur zelfstudie

De training Persoonlijk leiderschap - intensief kenmerkt zich door de uitgebreide kennissessies en intensieve begeleiding door onze trainers. Ook is er extra veel tijd beschikbaar gemaakt om te oefenen. Deze training vindt alleen op locatie plaats. De training heeft een doorlooptijd van 3 weken met een tijdinvestering van: 

  • 24 contacturen: 11 dagdelen
  • 33 uur zelfstudie

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

Om de juiste focus voor het individuele leertraject te bepalen licht onze trainer de inzichten uit de rapportage persoonlijk toe aan de deelnemer, en geeft tips en adviezen in relatie tot persoonlijke leerdoelen, om zo het optimale uit de training te halen.

Bij meerdaagse trainingen maken ‘personal development classrooms’ deel uit van het programma. Hier staan individuele praktijkcases en bijbehorende uitdagingen centraal.

Gedurende het ontwikkeltraject is tijdens en buiten de virtuele ontmoeting volop gelegenheid om vragen te stellen en tips te krijgen van de trainer, onder andere via Whatsapp. Zodat deelnemers bij het toepassen van het geleerde in de praktijk persoonlijk, interactief ondersteund worden.

DIGITAL & HUMAN OPTIMAAL GECOMBINEERD

Voor een volwaardige training is een face-to-face ontmoeting niet altijd een voorwaarde. Persoonlijke, deskundige begeleiding door experts wel. Wij bieden nu Virtual Classroom, een volledig online, interactief ontwikkeltraject met persoonlijke begeleiding.

Lees meer over onze Virtual Classroom

ONLINE, INTERACTIEF LEREN

De Virtual Classroom Programma’s van GITP & PiCompany bestaan uit een combinatie van een krachtige online test met interactieve ‘classrooms’, een eigen leeromgeving en persoonlijke begeleiding door onze trainers. Hiermee zijn het afwisselende ontwikkeltrajecten gericht op het realiseren van leerdoelen en het borgen van het leerresultaat.

Twijfel je over deze training?

Vraag advies of bekijk andere trainingen binnen de thema's Motivatie, Virtual Classroom.

Locaties & data

Kies hier een locatie en datum waarop je de training wilt volgen.

We kunnen elke training als incompany training of in aangepaste vorm als maatwerk verzorgen. Daarnaast geven we je uiteraard graag een opleidingsadvies.