Deelnemers gaven deze training gemiddeld een
8,9
Je bevindt je hier:

Leidinggeven: de essentie

Ontdek uw leiderschapsstijl, leer beoordelingsgesprekken voeren, feedback geven en coachen.
2780,00
BTW vrij
Virtual classroom
€1.780,00 met STAP
Contacturen
21 contacturen
Duur
9 weken
Interval
8 dagdelen
Werkdruk
30 uur zelfstudie

Deze training heeft al menig beginnend manager op weg geholpen in zijn/haar nieuwe rol. Het kan in het begin best lastig zijn om de balans te vinden tussen organisatiedoelstellingen en betrokken medewerkers. Tijdens de training leert u om te gaan met weerstand, en krijgt u handvatten om uw medewerkers gemotiveerd te houden.

Award

 

Na afloop van de training:

 • Kent u uw persoonlijke leiderschapsstijl, u weet wat voor soort manager u bent. 
 • Weet u hoe u uw stijl kunt aanpassen aan de situatie. 
 • Kunt u effectief taken delegeren. 
 • Heeft u meer grip op situaties waarin weerstand of een negatieve groepsdynamiek de overhand nemen. 
 • Weet u hoe u moeilijke gesprekken voert.
 • Bent u bekend met de basisprincipes van coachend leidinggeven

Wat kunt u verwachten?

De training start met een Reflector 360. Deze feedback scan helpt u om inzicht te geven in al uw kwaliteiten en valkuilen, zodat hier gedurende de training op ingespeeld kan worden. De training bestaat uit drie delen. Het eerste deel gaat over leidinggeven aan uzelf. Hierbij verkent u uw rol als leidinggevende en ontdekt u uw leiderschapsstijl. In het tweede deel leert u leiding te geven aan een ander. In dit deel oefent u veel met beoordelingsgesprekken en feedback geven. In het derde deel gaan we aan de slag met coachend leidinggeven. U maakt kennis met de basisprincipes van coaching en ontdekt hoe u meer uit uw medewerkers en team haalt. Last but not least leert u leidinggeven met een visie. Hier leert u om uw plannen met overtuigingskracht te presenteren. Tot slot van de training duikt u samen met uw medestudenten in de basics van timemanagement. Een effectieve leider is immers een efficiënte leider. 

Onderwerpen

 • Leidinggeven aan uzelf 
 • Leidinggeven aan de ander
 • Coachend leidinggeven aan het team 
 • Leidinggeven met een visie
 • Timemanagement

All-in prijs

Het lesmateriaal (boeken e.d.) is inbegrepen. De prijs die u ziet is dus een all-in prijs. Voor meer info zie onze inschrijfvoorwaarden en de veelgestelde vragen.

Hoeveel tijd gaat u investeren?

De training Leidinggeven: de essentie heeft een doorlooptijd van 9 weken met een tijdinvestering van: 

 • 21 contacturen: 8 dagdelen
 • 30 uur zelfstudie  

DIGITAL & HUMAN OPTIMAAL GECOMBINEERD

Voor een volwaardige training is een face-to-face ontmoeting niet altijd een voorwaarde. Persoonlijke, deskundige begeleiding door experts wel. Wij bieden nu Virtual Classroom, een volledig online, interactief ontwikkeltraject met persoonlijke begeleiding.

Lees meer over onze Virtual Classroom

ONLINE, INTERACTIEF LEREN

De Virtual Classroom Programma’s van GITP & PiCompany bestaan uit een combinatie van een krachtige online test met interactieve ‘classrooms’, een eigen leeromgeving en persoonlijke begeleiding door onze trainers. Hiermee zijn het afwisselende ontwikkeltrajecten gericht op het realiseren van leerdoelen en het borgen van het leerresultaat.

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

Om de juiste focus voor het individuele leertraject te bepalen licht onze trainer de inzichten uit de rapportage persoonlijk toe aan de deelnemer, en geeft tips en adviezen in relatie tot persoonlijke leerdoelen, om zo het optimale uit de training te halen.

Bij meerdaagse trainingen maken ‘personal development classrooms’ deel uit van het programma. Hier staan individuele praktijkcases en bijbehorende uitdagingen centraal.

Gedurende het ontwikkeltraject is tijdens en buiten de virtuele ontmoeting volop gelegenheid om vragen te stellen en tips te krijgen van de trainer, onder andere via Whatsapp. Zodat deelnemers bij het toepassen van het geleerde in de praktijk persoonlijk, interactief ondersteund worden.

Twijfel je over deze training?

Vraag advies of bekijk andere trainingen binnen de thema's Management & leidinggeven, Virtual Classroom.

Locaties & data

Kies hier een locatie en datum waarop je de training wilt volgen.

We kunnen elke training als incompany training of in aangepaste vorm als maatwerk verzorgen. Daarnaast geven we je uiteraard graag een opleidingsadvies.