Deelnemers gaven deze training gemiddeld een
Bekijk reviews
9,4
Je bevindt je hier:

Persoonlijke effectiviteit - standaard

Leren handelen vanuit maximale persoonlijke kracht.
1755,00
BTW vrij
Blended
€755,00 met STAP
Contacturen
24 contacturen
Duur
9 weken
Interval
3 dagen
Werkdruk
5 uur zelfstudie
incl. dagarrangement

Vaak heeft u op het werk het gevoel dat u niet uw maximale potentieel gebruikt. U heeft minder impact op uw werkomgeving dan u zou willen of nodig is, terwijl u weet dat u meer te bieden heeft dan u nu laat zien. Deze training biedt een intensief leertraject voor versterking van uw persoonlijke kracht. 

Na afloop van de training

 • Herkent u verkramping en weet u uw kracht te hervinden.
 • Handelt en communiceert u vanuit authentieke kracht.
 • Weet u om te gaan met herkenbare en dagelijkse dilemma’s.
 • Heeft u inzicht in belemmerende patronen.
 • Heeft u inzicht in uw kwaliteiten.

Persoonlijke effectiviteit - intensief

Wat kunt u verwachten

Deze persoonlijke effectiviteitstraining biedt een leertraject waarin uw persoonlijke leerdoelen centraal staan. Tijdens de trainingsdagen werkt u met oefeningen, handvatten en modellen die bij uw leerdoelen passen. U brengt het geleerde direct in de praktijk via kritische experimenten. 

Onderwerpen

 • Doelgericht denken
 • Persoonlijk ontwikkelingsmodel
 • Probleem- of doelgerichte vragen
 • Oplossend vermogen en creativiteit
 • Hulpbronnen aanboren en bundelen
 • Doelen en keuzes voor de toekomst 
 • Dilemma’s opsporen 
 • Doelniveaus integreren

Standaard

In de Training Persoonlijke effectiviteit - standaard gaan we in hoog tempo door de stof heen, waardoor er extra veel tijd is om te oefenen. De training heeft een doorlooptijd van 9 weken met een tijdsinvestering van:  

 • 24 contacturen: 3 losse trainingsdagen (09:00-17:00) 
 • 7 uur zelfstudie 

ARRANGEMENT & MATERIAAL

Alle trainingen hebben een dagarrangement incl. koffie, thee en luxe lunch. De kosten voor het (verplichte) dagarrangement zijn in onze prijzen verwerkt. Het lesmateriaal (boeken e.d.) is ook inbegrepen. De prijs die u ziet is dus een all-in prijs. Voor meer info zie onze inschrijfvoorwaarden en de veelgestelde vragen.

Intensief

De training Persoonlijke effectiviteit - intensief kenmerkt zich door de uitgebreide kennissessies en intensieve begeleiding door onze trainers. Ook is er extra veel tijd om te oefenen. De training heeft een doorlooptijd van 15 weken met een tijdsinvestering van: 

 • 50 contacturen: 3 blokken van 2 trainingsdagen; 1e blok met avondprogramma (dag 1 09:00-19:00, dag 2 8:30-16:30). Overige dagen 09:00-17:00 u.  
 • 11 uur zelfstudie 

DIGITAL & HUMAN OPTIMAAL GECOMBINEERD

Voor een volwaardige training is een face-to-face ontmoeting niet altijd een voorwaarde. Persoonlijke, deskundige begeleiding door experts wel. Wij bieden nu Virtual Classroom, een volledig online, interactief ontwikkeltraject met persoonlijke begeleiding.

Lees meer over onze Virtual Classroom

Twijfel je over deze training?

Vraag advies of bekijk andere trainingen binnen het thema Persoonlijk gedrag.

Locaties & data

Kies hier een locatie en datum waarop je de training wilt volgen.

We kunnen elke training als incompany training of in aangepaste vorm als maatwerk verzorgen. Daarnaast geven we je uiteraard graag een opleidingsadvies.

Wat anderen zeggen

Deelnemers gaven deze training gemiddeld een
9,4

“Geen betere trainer kunnen hebben”

We hadden geen betere trainer kunnen hebben tijdens dit traject. Op de juiste momenten stelde ze de juiste vragen waardoor iedereen het beste uit deze training naar boven heeft weten te halen. De training geeft ontzettend veel inzichten in dagelijkse aspecten en patronen waar we wel enigszins bewust van zijn, maar wat toch meer op de achtergrond leeft. Het is een pittige training, je hebt maar drie dagen en in die drie dagen graaf je best wel diep. Maar daarmee bereik je uiteindeijk wel waarvoor je kwam: persoonlijke effectiviteit.

“Veel geleerd”

Veel geleerd, nog veel te doen in de praktijk, aan de slag met het geleerde. Leuk om met andere deelnemers uit te wisselen, was een goede klik in de groep. Fijne trainer.

“Goed begeleid”

Ik ben goed begeleid en er is goed gewerkt aan de gestelde doelen.

“Veel geleerd”

Veel geleerd, nog veel te doen in de praktijk, aan de slag met het geleerde. Leuk om met andere deelnemers uit te wisselen, was een goede klik in de groep. Fijne trainer.

“Belangrijke inzichten”

Intensief, maar belangrijke inzichten en bijzonder leerzaam!