Deelnemers gaven deze training gemiddeld een
Bekijk reviews
9,5
Je bevindt je hier:

Persoonlijke effectiviteit - intensief

Tijdens de persoonlijke effectiviteit training leert u handelen vanuit maximale persoonlijke kracht.
3535,00
BTW vrij
Blended
€2.535,00 met STAP
Contacturen
50 contacturen
Duur
15 weken
Interval
6 dagen, 1 met avondprogramma
Werkdruk
11 uur zelfstudie
incl. dagarrangement

Vaak heeft u op het werk het gevoel dat u niet uw maximale potentieel gebruikt. U heeft minder impact op uw werkomgeving dan u zou willen of nodig is, terwijl u weet dat u meer te bieden heeft dan u nu laat zien. Deze effectiviteitstraining biedt een intensief leertraject voor versterking van uw persoonlijke kracht. 

Na afloop van de effectiviteitstraining

 • Herkent u verkramping en weet u uw kracht te hervinden.
 • Handelt en communiceert u vanuit authentieke kracht.
 • Weet u om te gaan met herkenbare en dagelijkse dilemma’s.
 • Heeft u inzicht in belemmerende patronen.
 • Heeft u inzicht in uw kwaliteiten.

Persoonlijke effectiviteit - intensief

Wat kunt u verwachten

Deze persoonlijke effectiviteitstraining biedt een intensief leertraject waarin uw persoonlijke leerdoelen centraal staan. Voorafgaand aan de eerste trainingsbijeenkomst heeft u een persoonlijk intakegesprek met de trainer. Tijdens de trainingsdagen werkt u intensief met oefeningen, handvatten en modellen die bij uw leerdoelen passen. Tijdens deze persoonlijke effectiviteit cursus brengt u het geleerde direct in de praktijk via kritische experimenten. 

Onderwerpen

 • Doelgericht denken
 • Persoonlijk ontwikkelingsmodel
 • Probleem- of doelgerichte vragen
 • Oplossend vermogen en creativiteit
 • Hulpbronnen aanboren en bundelen
 • Doelen en keuzes voor de toekomst  
 • Dilemma’s opsporen 
 • Doelniveaus integreren

Intensief

De Training Persoonlijke effectiviteit - intensief kenmerkt zich door de uitgebreide kennissessies en intensieve begeleiding door onze trainers. Ook is er extra veel tijd om te oefenen. De training heeft een doorlooptijd van 15 weken met een tijdinvestering van: 

 • 50 contacturen: 3 blokken van 2 trainingsdagen; 1e blok met avondprogramma (dag 1 9:00-19:00, dag 2 8:30-16:30). Overige dagen 9:00-17:00 uur.  
 • 11 uur zelfstudie 

DIGITAL & HUMAN OPTIMAAL GECOMBINEERD

Voor een volwaardige training is een face-to-face ontmoeting niet altijd een voorwaarde. Persoonlijke, deskundige begeleiding door experts wel. Wij bieden nu Virtual Classroom, een volledig online, interactief ontwikkeltraject met persoonlijke begeleiding.

LEES MEER OVER ONZE VIRTUAL CLASSROOM

Standaard

In de Training Persoonlijke effectiviteit - standaard gaan we in hoog tempo door de stof heen, waardoor er extra veel tijd is om te oefenen. De training heeft een doorlooptijd van 9 weken met een tijdinvestering van:  

 • 24 contacturen: 3 losse trainingsdagen (09:00-17:00) 
 • 7 uur zelfstudie 

arrangement & Materiaal  

Alle trainingen hebben een dagarrangement incl. koffie, thee en luxe lunch. De kosten voor het (verplichte) dagarrangement zijn in onze prijzen verwerkt. Het lesmateriaal (boeken e.d.) is ook inbegrepen. De prijs die u ziet is dus een all-in prijs. Voor meer info zie onze Inschrijfvoorwaarden en bij Veelgestelde vragen.

Twijfel je over deze training?

Vraag advies of bekijk andere trainingen binnen het thema Persoonlijk gedrag.

Locaties & data

Kies hier een locatie en datum waarop je de training wilt volgen.

We kunnen elke training als incompany training of in aangepaste vorm als maatwerk verzorgen. Daarnaast geven we je uiteraard graag een opleidingsadvies.

Wat anderen zeggen

Deelnemers gaven deze training gemiddeld een
9,5

“Nieuwe inzichten gekregen”

Er was een prettige en veilige sfeer. Voldoende diepgang en een aangename trainer, die niet bang is confronterende kanten te belichten. Ik heb nieuwe inzichten gekregen en oude inzichten zijn bevestigd. Zoekende naar hoe nu verder, maar een goede eerste stap gezet.

“Super fijne trainer”

Ik ging naar de training zonder specifiek leerdoel. Ondanks dat heb ik enorm veel geleerd en veel handvatten gekregen om effectiever te zijn. De trainer begeleidde en coachte de training heel fijn, een super fijne trainer.

“Sta rustiger in het leven”

Leerzaam en aan te raden voor anderen, Ik sta rustiger in het leven en trek het mij minder aan en er komt meer uit mijn handen.

“Betrokken trainer”

Ik ben blij leuke mensen te hebben ontmoet, die een bijdrage hebben kunnen leveren in mijn leerproces. Met name de trainer was zeer betrokken. De training was effectief voor mijn leerproces als mens.

“Inzicht in mijn krachten en verbeterpunten”

Zeer zinvolle training welke goed inzicht heeft gegeven waar mijn krachten en verbeterpunten zitten.