Deelnemers gaven deze training gemiddeld een
Bekijk reviews
9,5
Je bevindt je hier:

Persoonlijk leiderschap - standaard

Ga op zoek naar wie u bent en wat u in de toekomst wilt bereiken.
1330,00
BTW vrij
Blended
€330,00 met STAP
Contacturen
18 contacturen
Duur
3 weken
Interval
2 dagen, 1 met avondprogramma
Werkdruk
3 uur zelfstudie
incl. dagarrangement

U heeft continu het gevoel dat de dingen u overkomen, terwijl u liever vanuit uw eigen kracht keuzes maakt. Ook onder druk wilt u succesvoller, energieker en vitaler functioneren. In deze training gaat u op zoek naar uzelf en krijgt u de kans oude patronen los te laten. Zo vergroot u uw persoonlijke kracht en doet u nieuwe inspiratie op. Deze training is er ook als intensieve variant, waar u net dat stapje verder gaat.

Na afloop van de training

 • Kent u uw persoonlijke waarden, sterke punten en gedragspatronen.
 • Beschikt u over meer zelfvertrouwen, innerlijke rust en vitaliteit. 
 • Kunt u onafhankelijker en authentieker handelen.
 • Laat u uw talenten veel beter tot hun recht komen. 
 • Weet u wat uw werk zinvol maakt.

Persoonlijk leiderschap

Wat kunt u verwachten

De training is een tweedaagse ervaringsgerichte ontdekkingsreis naar uzelf. Uw persoonlijke leerdoelen staan centraal. De persoonlijke feedback van de trainer en mededeelnemers intensiveren deze reis. U leert omgaan met uw eigen kracht en kwetsbaarheid en leert om belemmeringen en oude patronen los te laten, zodat u energieker en vitaler aan het werk gaat.

Onderwerpen

 • Uw biografie
 • Zelfanalyse
 • De verschillende kanten in uzelf
 • Vertalen naar eigen praktijk
 • Uiten van eigen uniciteit
 • Loslaten van ineffectief gedrag

Persoonlijk leiderschap

ARRANGEMENT & MATERIAAL

Alle trainingen hebben een dagarrangement incl. koffie, thee en luxe lunch. De kosten voor het (verplichte) dagarrangement zijn in onze prijzen verwerkt. Het lesmateriaal (boeken e.d.) is ook inbegrepen. De prijs die u ziet is dus een all-in prijs. Voor meer info zie onze inschrijfvoorwaarden en de veelgestelde vragen.

Standaard

De training Persoonlijk leiderschap is er in twee varianten. In de training Persoonlijk leiderschap - standaard gaan we in hoog tempo door de stof heen, waardoor er extra veel tijd is om te oefenen. De training heeft een doorlooptijd van 3 weken met een tijdsinvestering van: 

 • 18 contacturen: 2 aaneengesloten dagen met avondprogramma (09:00-19:00, 8:30-16:30)
 • 3 uur zelfstudie

Intensief

De training Persoonlijk leiderschap - intensief kenmerkt zich door de uitgebreide kennissessies en intensieve begeleiding door onze trainers. Ook is er extra veel tijd beschikbaar gemaakt om te oefenen. De training heeft een doorlooptijd van 3 weken met een tijdsinvestering van: 

 • 38 contacturen: 4 aaneengesloten dagen met avondprogramma’s (09:00-19:00)
 • 3 uur zelfstudie

DIGITAL & HUMAN OPTIMAAL GECOMBINEERD

Voor een volwaardige training is een face-to-face ontmoeting niet altijd een voorwaarde. Persoonlijke, deskundige begeleiding door experts wel. Wij bieden nu Virtual Classroom, een volledig online, interactief ontwikkeltraject met persoonlijke begeleiding.

Lees meer over onze Virtual Classroom

Twijfel je over deze training?

Vraag advies of bekijk andere trainingen binnen het thema Motivatie.

Locaties & data

Kies hier een locatie en datum waarop je de training wilt volgen.

We kunnen elke training als incompany training of in aangepaste vorm als maatwerk verzorgen. Daarnaast geven we je uiteraard graag een opleidingsadvies.

Wat anderen zeggen

Deelnemers gaven deze training gemiddeld een
9,5

“Fijne trainer”

Fijne trainer, goede feedback en heb punten ontvangen waar ik wat mee kan op het werk.

“Leuke, zinvolle opdrachten”

Fijne, open groep waarbij je je 'veilig' voelde. Leuke, zinvolle opdrachten. Trainster kan snel schakelen en inspelen op ieders situatie/leerdoel.

“Niet zweverig”

Had verwacht, na het lezen van het boekje, meer zweverige cursus. Was absoluut niet zo. Goed beeld van mezelf gekregen en punten waar ik wat mee kan. Cursus leidster was bijzonder aangenaam in de omgang.

“Zeer professioneel”

Ik heb de twee dagen als zeer intensief ervaren. De opbouw, inhoud en manier van begeleiden vond ik zeer professioneel en paste perfect bij mijn verwachtingen. Voldoende handreikingen voor de toekomst.