Deelnemers gaven deze training gemiddeld een
Bekijk reviews
9,3
Je bevindt je hier:

Persoonlijk leiderschap - intensief

Ga intensief en onder persoonlijke begeleiding aan de slag met uw leerdoelen.
3630,00
BTW vrij
Blended
€2.630,00 met STAP
Contacturen
38 contacturen
Duur
3 weken
Interval
4 dagen, 3 met avondprogramma
Werkdruk
3 uur zelfstudie
incl. dagarrangement

U hebt continu het gevoel dat de dingen u overkomen, terwijl u liever vanuit uw eigen kracht keuzes maakt. Ook onder druk wilt u succesvoller, energieker en vitaler functioneren. In deze training gaat u op zoek naar uzelf en krijgt u de kans oude patronen los te laten. Zo vergroot u uw persoonlijke kracht en doet u nieuwe inspiratie op. 

Na afloop van de training

034 creativity

Kent u uw persoonlijke waarden, sterke punten en gedragspatronen.

047 apple

Beschikt u over meer zelfvertrouwen, innerlijke rust en vitaliteit. 

033 chess

Kunt u onafhankelijker en authentieker handelen.

011 super 0

Laat u uw talenten veel beter tot hun recht komen. 

030 passion

Weet u wat uw werk zinvol maakt.

Wat kunt u verwachten?

Tijdens een vierdaagse retraite in een bosrijke omgeving op een welness locatie, gaat u aan de slag met uw persoonlijke veranderingsproces. Leren luisteren naar uw innerlijke stem is daarbij het voornaamste doel. De intensieve procestraining in combinatie met individuele coaching zorgen voor diepgang en fundamentele ontwikkeling op uw persoonlijke doelen.

Onderwerpen

021 pin 0

Inzicht en bewustwording

021 pin 1

Schaduwkanten en dilemma’s

021 pin 1

Werken vanuit innerlijke kracht: denken, voelen, willen en doen in balans

021 pin 1

Passie, verlangen en realisatie in de praktijk

Studiemateriaal en arrangement

Het lesmateriaal (boeken e.d.) en dagarrangement met koffie, thee, een luxe lunch en 5-uurtje is inbegrepen. Daarnaast is het mogelijk diner en overnachtingen te boeken. Wilt u hierover meer weten, neem dan contact op met GITP trainingen via 088-4487400 of trainingen@gitp.nl. Voor meer info zie ook onze inschrijfvoorwaarden en de veelgestelde vragen.

DIGITAL & HUMAN OPTIMAAL GECOMBINEERD

Voor een volwaardige training is een face-to-face ontmoeting niet altijd een voorwaarde. Persoonlijke, deskundige begeleiding door experts wel. Wij bieden nu Virtual Classroom, een volledig online, interactief ontwikkeltraject met persoonlijke begeleiding.

Lees meer over onze Virtual Classroom

Intensief

De training Persoonlijk leiderschap is er in twee varianten. De training Persoonlijk leiderschap - intensief kenmerkt zich door de uitgebreide kennissessies en intensieve begeleiding door onze trainers. Ook is er extra veel tijd beschikbaar gemaakt om te oefenen. De training heeft een doorlooptijd van 3 weken met een tijdinvestering van: 

  • 38 contacturen: 11 dagdelen
  • 3 uur zelfstudie

Standaard

In de training Persoonlijk leiderschap - standaard gaan we in hoog tempo door de stof heen, waardoor er extra veel tijd is om te oefenen. De training heeft een doorlooptijd van 3 weken met een tijdinvestering van: 

  • 18 contacturen: 5 dagdelen
  • 3 uur zelfstudie

Wat anderen zeggen

Deelnemers gaven deze training gemiddeld een
9,3

“Zin in de volgende stappen”

Veel mooie inzichten, rust, tijd voor reflectie. Ik heb zin in de volgende stappen. De juiste vragen werden gesteld. Leuke groep deelnemers en een enthousiaste en bevlogen trainer.

“Lekker intensief voor mij”

Het waren 4 bijzondere dagen waarbij niemand wist wat er ging gebeuren per dag. Lekker intensief voor mij, leerzaam en ik heb mijn doelstelling kunnen behalen.

“Bijzonder veel geleerd over mezelf”

“Niet te omschrijven!”

Kan de indruk die de training op mij gemaakt heeft, niet omschrijven! Verbazing over de manier waarop mensen zich kunnen openstellen als er binnen een groep vertrouwen is.