Deelnemers gaven deze training gemiddeld een
9,3
Je bevindt je hier:

Optimaal werken op afstand

U bent manier van werken opnieuw aan het uitvinden. Leer effectief werken in uw thuissituatie.
1320,00
BTW vrij
Virtual classroom
€320,00 met STAP
Contacturen
11 contacturen
Duur
6 weken
Interval
4 dagdelen
Werkdruk
23 uur zelfstudie

U werkt meer dan u gewend bent op afstand, waarbij veel vanzelfsprekendheden weggevallen zijn. U bent uw eigen manier van werken opnieuw aan het uitvinden. In deze training leert u nog beter om te gaan met uitdagingen zoals effectief werken in uw thuissituatie: tijd- en energiemanagement. Ook leert u vorm te geven aan communicatie met collega’s die passend is bij thuiswerken. Daarnaast leert u een goede balans vinden tussen werk- en privérollen, bijvoorbeeld: hoe stem je werktijden en privéverantwoordelijkheden op elkaar af?  

Na afloop van de training:

 • Weet u hoe u effectief kunt werken op afstand.
 • Maakt u optimaal gebruik van uw netwerk en wat de beste manier is om met elkaar contact te houden en samen te werken.
 • Heeft u een eigen manier van werken gevonden en weet hoe u uw werk- en privérollen op een goede manier kunt combineren.
 • Heeft u inzicht gekregen in je patronen rondom time- en stressmanagement.

Wat kunt u verwachten?

De virtual classrooms bestaan uit de introductie van passende modellen en theorieën, afgewisseld met praktische oefeningen. U krijgt tips en adviezen over hoe concrete situaties in je werksituatie aan te pakken. Daarnaast wisselt u ervaringen uit met de andere deelnemers, zodat u ook van elkaar leert. Door middel van concrete opdrachten en oefeningen maakt u de vaardigheden voor optimaal werken op afstand stap voor stap eigen. U heeft de gelegenheid individuele praktijkcasussen te bespreken met de trainer. Tussen de trainingsblokken gaat u ermee aan de slag in uw eigen werk; u brengt zo het geleerde direct in de praktijk. 

Onderwerpen

 • Aan/Uit-model: met overtuiging de uitdaging aanpakken en zelf aan de bal zijn 

 • Effectief contact houden met je netwerk: werk productief en gezond/welzijn  

 • Stressmanagement  

 • Time- en energiemanagement  

 • Combineren van werk- en privérollen 

 • Optimaliseren je thuiswerkplek   

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

Om de juiste focus voor het individuele leertraject te bepalen licht onze trainer de inzichten uit de rapportage persoonlijk toe aan de deelnemer, en geeft tips en adviezen in relatie tot persoonlijke leerdoelen, om zo het optimale uit de training te halen.

Bij meerdaagse trainingen maken ‘personal development classrooms’ deel uit van het programma. Hier staan individuele praktijkcases en bijbehorende uitdagingen centraal.

Gedurende het ontwikkeltraject is tijdens en buiten de virtuele ontmoeting volop gelegenheid om vragen te stellen en tips te krijgen van de trainer, onder andere via Whatsapp. Zodat deelnemers bij het toepassen van het geleerde in de praktijk persoonlijk, interactief ondersteund worden

Hoeveel tijd wilt u investeren?

Training Communicatie op afstand

In deze training gaan we in hoog tempo door de stof heen, waardoor er extra veel tijd is om te oefenen. 

De training heeft een tijdinvestering van:  

 • 21 contacturen
 • 14 uur zelfstudie 

DIGITAL & HUMAN OPTIMAAL GECOMBINEERD

Voor een volwaardige training is een face-to-face ontmoeting niet altijd een voorwaarde. Persoonlijke, deskundige begeleiding door experts wel. Wij bieden nu Virtual Classroom, een volledig online, interactief ontwikkeltraject met persoonlijke begeleiding.

Lees meer over onze Virtual Classroom

ONLINE, INTERACTIEF LEREN

De Virtual Classroom Programma’s van GITP & PiCompany bestaan uit een combinatie van een krachtige online test met interactieve ‘classrooms’, een eigen leeromgeving en persoonlijke begeleiding door onze trainers. Hiermee zijn het afwisselende ontwikkeltrajecten gericht op het realiseren van leerdoelen en het borgen van het leerresultaat.

All-in prijs

Het lesmateriaal (boeken e.d.) is inbegrepen. De prijs die u ziet is dus een all-in prijs. Voor meer info zie onze inschrijfvoorwaarden en de veelgestelde vragen.

Twijfel je over deze training?

Vraag advies of bekijk andere trainingen binnen de thema's Communicatie, Virtual Classroom.

Locaties & data

Kies hier een locatie en datum waarop je de training wilt volgen.

We kunnen elke training als incompany training of in aangepaste vorm als maatwerk verzorgen. Daarnaast geven we je uiteraard graag een opleidingsadvies.