Je bevindt je hier:

Start met Ontwikkelen

U wilt dat de organisatie wendbaar blijft en dat talenten binnen de organisatie groeien. Ga aan de slag met GITP Ontwikkeling en ontwikkel uw talenten. Lees hieronder meer en bekijk onze oplossingen.

Medewerkers moeten worden gestimuleerd om zich te ontwikkelen. Externe en interne ontwikkelingen vragen om continu leren. Dat gebeurt natuurlijk on the job, maar soms is het goed om ook aan een formele opleiding of training deel te nemen of met een coach te praten. Dat is afhankelijk van de situatie en van de wensen van de medewerker. Nieuwe ontwikkelingen vragen ook om aanpassingsvermogen en wendbaarheid. Dat vraagt om vitale medewerkers en medewerkers die werken aan hun duurzame inzetbaarheid.

 

GITP Ontwikkeling gelooft enorm in de kracht van de persoonlijke en fysieke interactie om mensen in trainingen te laten groeien. De actuele innovaties en ervaringen geven ons nieuwe inzichten, over wat het meest effectief is; wat goed werkt. Daarin maken we heel bewust duidelijke keuzen in wanneer we op afstand, en wanneer we fysiek samenwerken. Voor beiden geldt altijd: wij werken persoonlijk en interactief. 

Ontwikkelen

Uw vraagstuk met een adviseur bespreken?

Wanda Kraal
Veelgestelde vragen Coronavirus

Hier vindt u antwoord op vragen over het Coronavirus (Corona ofwel COVID-19) m.b.t. uw training.

Meer informatie

 

Direct naar
Werken bij

Talentvolle, ambitieuze en ondernemende mensen vinden bij GITP een functie die past bij hun persoonlijke situatie en plannen.

Bekijk onze vacatures