Je bevindt je hier:

Start met Ontwikkelen

U wilt dat de organisatie wendbaar blijft en dat talenten binnen de organisatie groeien. Ga aan de slag met GITP Ontwikkeling en ontwikkel uw talenten. Lees hieronder meer en bekijk onze oplossingen.

De missie van GITP is individuen en organisaties beter te laten functioneren in hun professionele en maatschappelijke omgeving. Ieder mens heeft talent en daardoor is er voor ieder mens ruimte. Wij geloven in de kracht van talent en de impact van mensen die hun talent goed kennen en gebruiken. Talentontwikkeling draagt bij aan het succes van mensen en organisaties.  

We zien in veel organisaties dat het steeds meer gaat om leren te leren. Ontwikkeling betekent wat ons betreft de juiste condities scheppen om mensen initiatief te laten nemen en te laten leren en andersom ook de organisatie van mensen te laten leren. Een klimaat waarin men fouten mag maken, waarin tijdig en adequaat feedback wordt gegeven, waarin betrokkenen voor zichzelf en in gesprek met anderen (tijdig) reflecteren op hun handelen. En waarin zij met een open mind (en hart) luisteren naar feedback, andere meningen en voorstellen en waar mensen zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden. Leidinggevenden hebben mentale ruimte nodig om te werken met de onvolkomenheden van hun medewerkers in ontwikkeling. Maar moeten ook zelf het voorbeeld geven door iets soms niet te weten, fouten te maken en daarop openlijk te reflecteren.  

GITP Ontwikkeling gelooft enorm in de kracht van de persoonlijke en fysieke interactie om mensen in trainingen te laten groeien. De actuele innovaties en ervaringen geven ons nieuwe inzichten, over wat het meest effectief is; wat goed werkt. Daarin maken we heel bewust duidelijke keuzes in wanneer we op afstand, en wanneer we fysiek samenwerken. Voor beiden geldt altijd: wij werken persoonlijk en interactief. 

Ontwikkelen

Uw vraagstuk met een adviseur bespreken?

Wanda Kraal
Veelgestelde vragen Coronavirus

Hier vindt u antwoord op vragen over het Coronavirus (Corona ofwel COVID-19) m.b.t. uw training.

Meer informatie

 

Direct naar
Werken bij

Talentvolle, ambitieuze en ondernemende mensen vinden bij GITP een functie die past bij hun persoonlijke situatie en plannen.

Bekijk onze vacatures