Je bevindt je hier:

Ontwikkel jezelf met onze zomeractie

Kies deze zomer voor jouw ontwikkeling en ontvang gratis een online training naar keuze!

Zomer. Heerlijk genieten van het lekkere weer en niet te veel om handen. En... een goed moment een stap vooruit te zetten in het ontwikkelen van je talenten. Als je voor 1 oktober 2021 een training boekt uit ons open aanbod, dan krijg je er een training bij. Deze extra training kun je kiezen uit ons Grow Online aanbod. Cadeautje van ons.

Omdat GITP erin gelooft dat ontwikkeling nooit stilstaat. Schrijf je nu in

zomeractie

WAAROM EEN OPEN TRAINING BIJ GITP ONTWIKKELING?

GITP gelooft enorm in de kracht van persoonlijke en fysieke interactie om mensen in trainingen te laten groeien. De actuele innovaties en ervaringen geven ons nieuwe inzichten, over wat het meest effectief is; wat goed werkt. Daarin maken we heel bewust duidelijke keuzes in wanneer we op afstand, en wanneer we fysiek samenwerken. Voor beiden geldt altijd: wij werken persoonlijk en interactief. 

Werk aan een competentie of persoonlijk doel. Online of blended. Er is altijd een training die past bij jouw ontwikkelvraag!

BEKIJK ons aanbod en Boek direct 

 

 

Waarin wil jij je ontwikkelen? Kies uit een van onze thema's

Twee voor de prijs van één

Grow Online

Groei met onze online trainingen! Boek je voor 1 oktober 2021 een open training, kun je gratis een online training uitkiezen. Elke training richt zich op een specifieke vaardigheid of competentie. De online training is adaptief en past zich aan naar jouw leerbehoefte. Welke online training kies jij? 

Grow Online

Zo werkt de zomeractie van GITP Ontwikkeling 

  • Deze actie is geldig als je een training boekt vóór 1 oktober 2021.
  • Geef bij jouw inschrijving in het opmerkingenveld aan welke Grow online training je wilt volgen. Zie jij onze trainingen staan in het portaal van jouw werkgever en wil je je via dat portaal inschrijven? Dat kan ook natuurlijk! Dan ontvang je van ons via de mail verdere instructies over het doorgeven van jouw keuze.
  • Je ontvangt van ons, op het moment dat al jouw gegevens bij ons bekend zijn, de code voor toegang.
  • De deadline voor het activeren van deze toegangscode is 30 november 2021. Na activatie heb je 90 dagen de tijd om de training te volgen. 
  • Na die drie maanden vervalt jouw toegang tot ons Grow Online platform, ongeacht of de training afgerond is of niet en worden jouw gegevens verwijderd.
  • Het is niet mogelijk de online training voor iemand anders aan te vragen.
  • Heb je jouw keuze voor een Grow Online module doorgegeven? Dan is het helaas niet meer mogelijk deze te wijzigen.  
  • Deze actie is niet geldig bij inschrijving voor alleen een Grow Online training

 

Meer weten over onze zomeractie?

Wanda Kraal