Je bevindt je hier:

Maak nu je opleidingsbudget op!

Een training helpt je groeien. Continu leren vraagt een leergierige houding. Doe jezelf en je organisatie niet tekort. Maak nog dit jaar gebruik van het opleidingsbudget!

Leren is een sociaal proces. Leren is groei. Leren is niet een voorbereiding op het leven, maar het leven zelf.       

John Dewey (Amerikaans filosoof, psycholoog en pedagoog, 1859-1952).

Een training helpt je groeien. Continu leren vraagt een leergierige houding. Doe jezelf en je organisatie niet tekort. Maak nog dit jaar gebruik van het opleidingsbudget! En laat je opleidingsbudget niet vervallen per 31 december.

Ontwikkel je talent

Talent is overal, je moet het alleen zien. GITP Ontwikkeling helpt individuen, teams en organisaties hun talent te ontwikkelen. Onze state-of-the-art trainingen worden gegeven door ervaren trainers met verstand van mens én organisatie. We combineren training veelvuldig met assessments en coaching. De oplossingen die wij je bieden variëren van korte, praktische interventies tot volledig verzorgde maatwerktrajecten, die je ondersteunen in het realiseren van jouw (strategische) doelstellingen.

Wil je je vraagstuk eerst met één van onze adviseurs bespreken? Dat kan! Bel ons op 088-448 7300 of mail naar contact.ontwikkeling@gitp.nl

Open training

GITP gelooft enorm in de kracht van persoonlijke en fysieke interactie om mensen in onze open trainingen te laten groeien. De actuele innovaties en ervaringen geven ons nieuwe inzichten, over wat het meest effectief is; wat goed werkt. Daarin maken we heel bewust duidelijke keuzes in wanneer we op afstand, en wanneer we fysiek samenwerken. Voor beiden geldt altijd: wij werken persoonlijk en interactief. Dus kijk snel welke open training geschikt is voor jouw ontwikkelvraag!

Incompany of maatwerk

Met de incompany trainingen van GITP Ontwikkeling verwezenlijk je de ambities van jouw organisatie. Of het nu gaat om een korte en krachtige interventie of een diepgaand ontwikkeltraject. Alle trainingen in ons aanbod op de website kunnen wij als incompany training aanbieden, of we ontwikkelen een training op maat voor jouw organisatie of team. Ook dit is mogelijk met het afdelingsbudget!

Wil je advies over incompany en maatwerk trainingen? Wij helpen je graag verder. Bel ons op 088-448 72 10 of mail naar contact.ontwikkeling@gitp.nl

 

Gebruik je opleidingsbudget van 2021 en start in 2022

Wil je nog dit jaar de factuur ontvangen en volgend jaar starten? Ook dat kan! Wij helpen je graag verder. Schrijf je in voor 28 december 2021. Wij zien je dan graag in het nieuwe jaar!

Wij hebben in veel gevallen een referentie/inkoopnummer nodig om te kunnen factureren. Geldt dit ook voor jouw organisatie? Dan moet deze ook vóór 28 december bij ons binnen zijn.