Je bevindt je hier:

Coaching

Versnel uw ontwikkeling gericht met een coach

Soms merkt u dat het niet lekker loopt in het werk, of ziet u als leidinggevende dat een medewerker niet goed in het werk zit. Misschien zijn er vragen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, leidinggeven, samenwerken, het verwerken van verlies of pakken van kansen. Er kunnen allerlei vragen spelen. Toch is ontdekken wat er werkelijk aan de hand is niet eenvoudig. Want vaak ligt er een vraag achter de vraag. 

De coaches van GITP helpen bij het vinden én beantwoorden van deze vraag. Een coachingstraject is daarom een effectief middel om gerichte ontwikkeling van individuen of teams te bevorderen en te versnellen.  

een passend traject

Wij onderscheiden een aantal coachingstrajecten. Zo is er altijd een traject dat past bij uw situatie:

Coaching voor talent- en loopbaanontwikkeling: voor een succesvolle invulling van een (nieuwe) functie, het ontdekken van talenten, ontwikkelen van individuele competenties en voor mobiliteitsvraagstukken en outplacement 

Coaching voor persoonlijke ontwikkeling: voor individuen die meer inzicht willen krijgen in zichzelf, gedrag en drijfveren. 

Coaching voor management development: coaching voor leidinggevenden op midden en operationeel niveau 

Executive coaching: voor topmanagers met veel verantwoordelijkheden en bevoegdheden, werkzaam in zeer complexe krachtenvelden. Voor senior managers die functioneren in de bovenlaag van organisaties, op zoek naar een sparringpartner en op het gebied van strategieontwikkeling, bedrijfsvoering en andere zakelijke beslissingen 

Teamcoaching: coaching gericht op een groep of team in uw organisatie.  

Smallgroup coaching: voor conflicthanterings- of samenwerkingsvraagstukken.      

Heeft u nog vragen over coaching, bel ons voor meer informatie op 088-448 72 10. 

Het resultaat

Na afloop van het coachingstraject:

  • Heeft u inzicht in uw kwaliteiten en talenten
  • Heeft u meer innerlijke rust en energie
  • Kunt u oude gedragspatronen herkennen en indien nodig loslaten
  • Beschikt u over een groter gedragsrepetoire
  • Voelt u u meer verantwoordelijk voor uw eigen keuzes en bent u beter in staat deze te maken

Daarom kiest u voor GITP 

  • Onze aanpak inspireert, geeft energie en verstevigt uw basis voor succes
  • Coaching door academisch geschoolde, oplossings- en resultaatgerichte professionals met verstand van mens én organisatie
  • Rijk repertoire aan coachingstechnieken
  • Toegespitst op uw persoonlijke situatie 

Hoe ziet een coachingstraject eruit?

Een coachingsessie duurt gemiddeld 1,5 uur. Het aantal sessies is afhankelijk van de complexiteit van de vraagstelling en het niveau van de functie. Gemiddeld bestaat één traject uit 5 tot 6 sessies. 

Wij vinden het belangrijk dat u een klik hebt met de coach. Daarom zoeken wij altijd een coach die past bij uw vraag en situatie. 

De coaching speelt zich af op individueel niveau én in een zakelijke context. In coaching brengen we altijd een wisselwerking aan tussen de individuele ontwikkeldoelen en de team- of organisatiecontext. Zo koppelen we persoonlijke ontwikkeling aan organisatieontwikkeling. Om het startpunt van de coaching zo helder mogelijk te maken, gebruiken we regelmatig een meetinstrument. En om het effect van de coaching te vergroten, zorgen we altijd voor inbedding in de organisatie. Dit doen we door de werkpraktijk telkens in gesprekken aan bod te laten komen en ook de link te leggen tussen de inzichten uit de gesprekken en de toepassing in het werk. In een aantal gevallen betrekken we in overleg ook de leidinggevende van de coachee in het traject. 

Alle coaching kunnen we ook online verzorgen. Speciaal in deze tijd is online vorm dé manier om coaching toch te laten doorgaan. Onze coaches hebben ervaring met online coachen en weten hoe ze u ook zó effectief in uw ontwikkeling kunnen ondersteunen. De keuze voor het platform daarvoor maken we in overleg met u, zoals bijvoorbeeld voor Skype, Zoom (beveiligd) of MS Teams.

Leadership Trail

Leadership Trail

Met gelijkgestemden stilstaan bij essentiële ontwikkelvragen.  Meer informatie

Meer weten over coaching?

Wanda Kraal